fbpx
Vîrvara Ioana

Responsabil Mobilizare Suceava

Pot spune cu sinceritate că VSFA este un loc plin de entuziasm, dorință de muncă și încredere. Consider că alături de persoanele pe care le v-oi întâlni în decursul timpului petrecut alături de această echipă, o să reușesc să-mi îndeplinesc visele, o să reușesc sa ajung tot mai sus, să mă dezvolt și să cred tot mai mult în mine, dar nu în ultimul rând, să devin un antreprenor de succes. Mereu când mă gândesc la VSFA, am un impuls intens care mă duce spre lucruri noi, o încredere mai puternică și o foame de noi informații. Mă bucur că am primit ocazia de a ajunge printre acești oameni și cu siguranță va fi acea experiență care își va pune amprenta în viața mea.
Mălin-Cristian Unguru

Ambasador Tulcea

Vreau să ajut cât mai mulți oameni să gândească antreprenorial, căci această gândire este primul pas în maratonul ce poate schimba lumea.
Boerescu Victorița

Ambasador Călărași

Un optimist vede oportunitatea din fiecare dificultate.
Nita Rares

Ambasador Sibiu

Prin stilul de viata a unui antreprenor vreau sa arat celor din jur ca nu trebuie sa fim precum niste roboti programati sa lucreze de la 8:00-17:00.Cel mai important lucru e sa vrei, daca vrei poti.
Năstacă Eliza

Responsabil Grupuri Suport Suceava

VSFA- printr-o definție, lumea prin care pot evolua, pot ajunge la un nou nivel, pot sa îmi întăresc forțele și pot deveni un antreprenor de succes. Din momentul în care am asistat la evenimentul "Vreau să fiu antreprenor!" am descoperit energia acestei echipe, modul prin care aceștia lucrează și se dedică pentru ceea ce îi pasionează. Am reușit să îmi amplific dorințele și încrederea în propriile forțe și să văd noi modalități prin care să îmi duc la bun sfârșit planurile. Pentru mine, VSFA este ca o nouă familie în care am încredere deplină că mă va ajuta să mă dezvolt și alături de care o să reușesc și mai multe ca până acum, cea cu ajutorul căreia voi învăța să fiu un antreprenor de succes și îmi voi putea lărgi orizonturile cunoașterii.
Mihai Ciufudean

Ambasador Sibiu

Cred ca prin rolul de antreprenor putem dezvolta aceasta tara si o readucem pe drumul cel bun. “Make Romania great again!”
Camelia-Ioana Pop

Ambasador Cluj-Napoca

Consider că tineretul românesc are nevoie de îndrumare spre viitor și spre pasiune. Să-și găsească un mediu ambiant în țara natală și totodată să ajute la dezvoltarea și modernizarea acesteia. Fundația Romanian Business Leaders ajută tinerii, ca și mine, să ințeleagă ce este arta succesului și dorința de a excela într-un domeniu.
Andreea Lungu

Ambasador Tulcea

Am simțit, încă de la început, că va fi un proiect care va determina tinerii să se implice și să muncească pentu visele lor.
Lupsan Andrei

AMBASADOR TIMISOARA

Îmi place să particip la acțiuni de orice natură, să câștig experiență, prieteni și noi cunoștințe. Formarea comunității presupune mai multă implicare din partea tinerilor.
Pestrițu Rebeca

Ambasador Călărași

Să clădești propriul imperiu, de unul singur, mi se pare cea mai extraordinară realizare a unui antreprenor. Imposibilul poate fi împărțit oricând în posibilități.
Paul Cosmin Gheghici

Ambasador Brasov

Poate pare ușor sau greu, frumos sau anevoios. Nu vei ști și nu vei avea vreo concluzie relevantă pană nu vei ajunge la final. Care e cel mai mare impediment? Care e cel mai mare ajutor? La ambele întrebări există un singur răspuns. Tu! Pornește la drum acum cât mai motivat iar satisfacțiile vor fi exponențiale!
Cristian Maghiari

Ambasador Cluj-Napoca

Suntem o țară cu un potențial foarte ridicat, cu tineri care vin cu idei și planuri de afaceri din ce in ce mai bune și mai unice. Suntem niște tineri care iubim procesul în drumul spre succes, care dorim să ne punem ideile în mișcare, pentru a ne forma prin acțiunile prezentului, un viitor mai bun. ,,Faima existenței umane nu constă în a trăi, ci în a ști pentru ce trăiesti,, - Leonardo Da Vinci.
Vasilache Emilian

Responsabil Promovare Suceava

Eu prin acsasta sarcina, adica sarcina de responsabil promovare, as vrea sa aduc lumii la cunoștiință activitatile facute de noi si proiectele in care noi am participat, facandu-ne cat mai cunoscuti, avand o mica publicitate prin care ne aratam munca depusa, munca prin care noi dorim sa facem ceva foarte frumos si extrem de interesant. Aceste proiecte trebuie sa fie cat mai cunoscute de majoritatea, iar eu voi indeplini acest lucru.
Ungureanu Alexandra

Ambasador Caransebes

Cred în România și în Vreau să fiu Antreprenor.
Alexandru Dragoi

Ambasador Caransebes

We search people who want to make the best things in the world.
Lucian Tudor

Ambasador Suceava

Pentru că ei sunt oameni care au avut și au curajul de a crede în această țară și în potențialul acesteia de a se dezvolta cu o putere 100% românească. #VSFAînSânge
Nicoleta-Roxana Pîrvu

Ambasador Roșiorii de Vede

Vreau să descopăr cheile succesului.
Vișan Alexandru

Ambasador Călărași

Ești ceea ce dai mai departe.
Denis Crăciun

Ambasador Tulcea

Fac parte din VSFA și mă implic pentru că vreau să aduc idei noi. Schimbarea trebuie să înceapă de undeva.
Marin Daniela

Ambasador Călărași

Take the risk or lose the chance.
Voicu Denisa

Ambasador Brasov

"Timpul tau e limitat, asa ca nu-l irosi traind viata altcuiva. Nu te lasa prins in capcanele dogme, adica nu trai crezand in rezultatele gandirii altora. Nu lasa opiniilor celorlalti sa-ti innabuse propria voce. Si cel mai important: ai curaj sa-ti urmezi inima si intuitia. Restul e mai putin important." – Steve Jobs, fondator Apple
Vulpe Lorena

Ambasador Călărași

Fiecare să se străduiască să calce pe urmele celor dintâi, nu atât pentru a-i urma pe ei, cât pentru a se depăși pe sine. -Baltasar Gracian
Anița Denisa-Georgiana

Responsabil Grupuri Suport Suceava

Heei! Eu sunt Denisa și am 16 ani iar prin VSFA eu văd o oportunitate pe care trebuie să fac tot posibilul să o folosesc. Prin oportunitatea VSFA eu văd viitorul, de fapt construcția acestuia din care eu pot face parte. VSFA înseamnă pentru mine o parte a dezvoltării mele cât și a celor din jurul meu.
Cristina Ioana Plesa

Ambasador Sibiu

Am ales să fac parte din acest program deoarece îmi doresc să formăm o comunitate de tineri cu principii sănatoase, cu aspirații și planuri de viitor marețe. O comunitate care să aducă un plus societății noastre, care să demonstreze că se poate și altfe, că se poate ieși din tipare și că nu contează cine ești sau de unde vii, contează viitorul pe care îl ai în față și pe care îl poți modela cu succes. VREAU SĂ FIU ANTRPRENOR este despre și pentru noi.
Oana Rotaru

Ambasador Bârlad

“În business, ori ai bani, ori ai dreptate, ori ai oportunitate într-o Românie în care tinerii fac realitate din utopie."
Andrei Chiș

Ambasador Cluj-Napoca

Cred cu tărie în potențialul uriaș pe care România îl are în toate domeniile. Din acest motiv, consider că este de datoria noastră să fim viitori creatori de valoare din societate și să transformăm comunitatea națională într-una performantă la nivel mondial, deziderat foarte bine asumat de către Fundația Romanian Business Leaders.
Ungureanu Andrei Cătălin

Ambasador Rm. Vâlcea

Mereu mi-a plăcut să mă ghidez după sloganul "Un om sărac nu este un om fără bani. Un om sărac este cel ce nu are niciun vis.”— Henry, fiind pasionat de business am ales să-mi desfășor, acest vis in domeniul afacerilor, un mediu in care sunt sigur ca voi avea succesul meritat. Sunt sigur că prin această comunitate putem face tinerii participanţi sa creada din tot sufletul in visul lor, până când acesta va devenii realitate.
Lavinia Moroșanu

Responsabil Comunicare Suceava

Mă numesc Moroşanu Lavinia-Denisa, am 17 ani, locuiesc in Suceava si studiez la Colegiul National "Petru Rares" Sv, sectia stiintele naturii. Sunt o persoana ambitioasa si cu o imaginatie foarte bogata, vointa este una din cele mai puternice calitati ale mele. Am ajuns la VSFA prin intermediul scolii acum un an, cand a fost organizat un eveniment in auditoriumul scolii. Din urma caruia am invatat cate ceva nou si pentru ca imi place foarte mult ceea ce inseamna dezvoltarea personala m-am decis ca nu ar trebui sa pierd oportunitatea de a ma inscrie ca și mă preocup cu buna comunicare în comunitatea locală. VSFA este o oportunitate pentru toti, una prin care ne putem dezvolta ideile pe care le avem si prin care putem castiga experiente noi.
Ionela-Cosmina Puranu

Ambasador Roșiorii de Vede

Am ales să mă implic în acest proiect deoarece doresc să aduc cât mai mult în atenția tinerilor ideea de antreprenor și să-i ajut să-și descopere adevărata vocație.
Mihai Alexandru Munteanu

Ambasador Tulcea

Doresc o viață mai bună pentru o nouă generație.
Ionuț Dan Zburlea

Ambasador Tulcea

Mi se pare foarte interesant conceptul de a fi propriul tău șef, de a depinde mai puțin de alții, de aceea promovez această idee.
Andreea Elena Burlacu

Ambasador Tulcea

Principala motivație este aceea de a-mi depăși limitele și de a lucra într-o echipa cu un scop comun, acela de a aduce conceptul de antreprenoriat în rândul tuturor elevilor.
Andreea Burtă

Ambasador Tulcea

Cred că o singură idee, cât de neluminată ar fi aceasta, are puterea de a schimba omenirea.
Capătă Andreea-Măriuca

Ambasador Moinești

Sunt de parere ca, invățarea continuă este minimul necesar pentru succesul în orice domeniu sau în orice afacere. Nu e nimic rău în a rămâne mic. Poți face lucruri mari cu o echipă mică.” -Jason Fried
Popa Vlad

Ambasador Brasov

Consider ca cea mai importantă investiție consta în faptele tale. Ai de invatat de la orice om și din orice conjunctură, pentru că timpul nu poate fi oprit, nu poate fi întors, dar il poti petrece calitativ. Efemeritatea merită trăită cu un scop.
Turmac Andreea – Nicoleta

Ambasador Prahova

Muncește pentru visul tău, nu pentru visul altei persoane.
Felicia Codrea

Ambasador Sibiu

Am ales să mă implic în VSFA pentru că vreau să îi ajut pe cei care au o idee de afacere, dar nu au sprijinul și cunoștințele necesare.
Blebea Sebastian Gabriel

Ambasador Călărași

Trăiește clipa!
Ionicaeanu Mădălina

Responsabil locații și materiale Suceava

VSFA = viitor = dezvoltare = oameni dargi = oportunitate = NOUA ROMÂNIE, această este motivația mea de a mă implica în VSFA adică în dezvoltarea țării.
Mare Mara Ruxandra

Ambasador Bistrita-Nasaud

Cred în România și în Vreau să fiu Antreprenor.
Dorin Filimon

Ambasador Tulcea

Vreau și eu, alături de ceilalți implicați în proiect, să învăț bazele antreprenoriatului, urmând ca apoi, să îmi construiesc un viitor bazat pe asta.
Stan Ianis

Ambasador Călărași

În goana după fericire, călcăm tot în picioare după supraviețuire.
Ipate Marcel-Daniel

Ambasador Caransebes

We search people who want to make the best things in the world.
Elena Caravan

Ambasador Tulcea

Practic, să fii antreprenor înseamnă mult mai mult decât a fi șef. Înseamnă a fi un lider desăvârșit, a știi să lucrezi cu echipa ta, a știi să îți promovezi propria afacere și a te dezvolta pe plan personal. Asta înveți la VSFA.
Dimulescu Georgiana

Ambasador Sibiu

Romanul in sine este o fiinta creativa, iar antreprenoriatul este o lectie valoroasa astazi pentru el. Vad straini care investesc pe pamantul meu  romanesc si imi e teama ca nu le pasa indeajuns de traiul  neamului meu .
Balașcă Diana-Petronela

Ambasador Călărași

Barierele care ne ies în cale sunt puse chiar de noi, de aceea trebuie să găsim tăria pentru a trece peste ele.
Maul Sebastian Marian

AMBASADOR TIMISOARA

Viața e prea scurtă pentru a o trăi mediocru. Construiește ceva memorabil care să influențeze viața cât mai multor persoane. Cu toată pasiunea canalizată în acest lucru,nimic nu te poate opri! O viață avem!
Ella Dan

Ambasador Călărași

Dragostea înseamnă să iubeşte ce este greu de iubit. Altfe, nu poate fi numită o virtute. – Gilbert Keith Chesterton
Andrada Caltun

AMBASADOR Caransebes

Cred în România și în Vreau să fiu Antreprenor.
Andrei Spînu

Ambasador Tulcea

Motivația care stă în spatele implicării este ideea că pentru a produce o schimbare, trebuie să acționezi.
Cojocariu Călin

Reponsabil foto Suceava

Bună, eu sunt Călin! Sunt aici pentru că am participat la o conferință VSFA și mi-a fost de ajuns să înțeleg că dacă nu fructific această șansă nu voi primi alta prea curând. Motivația pe care o am în a mă implica este Încearcă, nu te oprește nimic!
Lupșa Silvia-Maria

Ambasador Alba Iulia

Îmi place să particip la acțiuni de orice natură, să câștig experiență, prieteni și noi cunoștințe. Formarea comunității presupune mai multă implicare din partea tinerilor. „Succesul constă în a vrea să câștigi și a ști să pierzi!”
Cruceru Andrei Daniel

Ambasador Rm. Vâlcea

Mă ghidez după modelul marilor antreprenori de succes și am preluat lucrul pe care cu toții îl au în comun: puterea de a nu renunța niciodată. Nu renunț indiferent de cât de nebunești sunt ideile mele, "pentru că oamenii suficient de nebuni să creadă că pot schimba lumea, sunt cei care o fac.”(Steve Jobs)
David Boambes

AMBASADOR Caransebes

Cred în România și în Vreau să fiu Antreprenor.
Clenci Laurențiu-Ioan

Ambasador Sibiu

Mă uit în jurul meu și văd că există multe oportunități prin care putem face lumea mai bună. Acesta este „de ce”-ul meu: „Leave it better than you found it!”. Toţi vrem să schimbăm lumea, dar nimeni nu e dispus să înceapă cu sine însuşi.
Șipoș Raul-G

Ambasador Cluj-Napoca

1% pasiune  99% transpirație
Dalimon Iarina

Ambasador Călărași

Îmi doresc să le ofer copiilor călărășeni posibilitatea de a-și dezvolta și această latură promovată de caravana "Vreau să fiu antreprenor ".
Cristiana Berechet

Ambasador Tulcea

Mă aflu aici datorită interesului față de antreprenoriat, dorinței de a lucra în echipă și a dezvoltării personale.