Echipa Vreau sa Fiu Antreprenor

În spatele proiectului Vreau să fiu Antreprenor se află o echipă de oameni care cred în educație și antreprenoriat ca poartă pentru o țară mai prosperă. Această echipă de oameni este constituită din echipa de proiect, o echipă de consilieri și o echipă executivă care face ca misiunea noastră, aceea de a sprijini tinerii din România să gândească antreprenorial, să fie posibilă.

Echipa Executiva

alin apostu

Alin-Claudiu Apostu

Rol VSFA: Project Manager

Cred cu tărie că România se poate dezvolta prin gândirea antreprenorială. Nu înseamnă ca toată lumea să fie antreprenor însă cred că toată lumea poate și ar trebui să gândeasca antreprenorial. Fie că este vorba de a începe un business, fie că ești angajat într-o companie, chiar intraprenor sau ca și simplu cetățean. Cu toții cred că putem gândi antreprenorial și de abia aștept să văd cum arată o astfel de țară.

Cosmin Alin Botoroga

Cosmin Alin Botoroga

Rol VSFA: Coordonator Social Media

Iubesc antreprenoriatul, totodată pasiunea mea este reprezentată de implicare în proiecte cu scopul de a-i ajuta pe tineri să-și descopere potențialul antreprenorial.A fi partea a acestui proiect este o oportunitate imensă, care a ajuns să contribuie la matuizarea mea.VSFA nu pentru bani, ci pentru o schimbare, vreau să fac ceva pentru societatea românească, ÎMPREUNĂ o să reușim.Proiectul VSFA este despre tineri și despre tine, este despre schimbare.

Lavinia Ioana Antone

Lavinia-Ioana Antone

Rol VSFA: Project Manager

Suntem mulţi cei care considerăm că România este o ţară cu tineri gata să schimbe cursul lucrurilor. Gândirea antreprenorială, iniţiativa şi spiritul de competiţie sunt elemente ce nu trebuie să lipsească din dezvoltarea tinerilor. Scopul este de a deschide noi orizonturi, de a conecta şi de a fi alături de viitorii adulţi responsabili ai României.

puiu iulian

Puiu Iulian Vasile

Rol VSFA: Fundraiser

Cred cu tărie că indepentența, acțiunea și libertatea sunt valorile cele mai de preț pentru un individ. Mai mult de atât, sunt convins ca antreprenoriatul este singura modalitatea prin care le poți obține. Antreprenorii își conturează propria realitate, sunt mereu gata să pună sub semnul întrebării statu-quo și să depășească orice obstacol.

Ivan Nicolae v

Ivan Nicolae

Rol VSFA: Videograf

Creativitatea este modul meu de exprimare. Iar antreprenoriatul este modul prin care poti imprima lumii propria viziune. VSFA  imi ofera informatiile si experientele pe care le integrez intr-un content vizual accesibil si fun pentru tineri.

Echipa de Proiect

dan berteanu

Dan Berteanu
Partener
Equatorial

Rol VSFA: Lider de Proiect

Eu cred cu tarie ca tehnologia va schimba fundamental societatea in care vom trai si ca spiritul antreprenorial va fi o cerinta obligatorie pentru acest viitor. VSFA este o miscare a tinerei generatii dar si un “wake-up call” pentru coagularea energiilor creatoare si gandirii neconventionale de care Romania are atata nevoie. Sa pot fi parte din VSFA este un privilegiu.

Elena Badea

Rol VSFA: Comunicare

Tinerii au o optiune de cariera viabila in antreprenoriat. M-am implicat in VSFA deoarece stiu ca este important ca ei sa intalneasca inca din liceu antreprenori relevanti. Dialogul cu acestia despre succese, provocari, esecuri si decizii grele va sadi samanta dorintei de a deveni antreprenor in unii din ei. Am vrut sa fac parte din acest proiect deoarece misiunea VSFA este una de INCEPTION. La VSFA se pun seminte de vise pentru viitorii antreprenori.

poza-Tavi

Octavian Badescu
Owner, RE/MAX Freedom Group

Rol VSFA: Strategie si suport

M-am implicat inca de la prima editie ca speaker in proiectul VSFA si am participat la cateva zeci de astfel de evenimente, impartasind catre si dialogand cu cateva mii de liceeni. Simt ca astfel de actiuni adauga valoare atat tinerilor care acumuleaza un anume tip de know-how in modul de a aborda lucrurile, cat si speakerilor, care ajung la curent cu mentalitatea noilor generatii si care se antreneaza ei insisi in public speaking. O relatie win-win, ca si in afaceri!

Dragos Anastasiu_2

Dragoș Anastasiu
Presedinte Eurolines Group Romania

Rol VSFA: Strategie si suport

Nu imi inchipui un proiect in care sa ma implic cu mai mare bucurie. Educatia tinerilor si invatamantul actual sunt  investitii sigure in viitorul unei tari. Daca noi toti constientizam acest lucru si facem lucruri in aceasta directive, foarte curand vom vedea rezultatele si beneficiile. Am ales sa sprijin educatia antreprenoriala pentru ca nu este niciodata prea devreme sa ajuti tinerii sa inceapa sa gandeasca singuri, sa experimenteze, sa cunoasca valorile unei societati sanatoase. Pentru ca imi doresc sa dispara etichetele depreciative si adesea nedrepte, aplicate intregului mediul de afaceri contemporan. Si pentru ca ma incarca, imi da speranta energia si setea de cunoastere a participantilor la acest program.

Alina David

Alina David
David Consulting SRL

Rol VSFA: Fundraising

Oamenii, care isi doresc sa creeze ceva, sunt de obicei oameni ambitiosi, energici, pozitivi, muncitori, viitori oameni de succes si vreau sa ii cunosc! Vreau sa vad tineri, care astazi au o idee si maine au o realizare, care astazi au un vis si maine o companie puternica. Vreau sa impartasesc din succesul si esecurile mele, poate pe unii ii ajuta sa nu faca aceleasi greseli si mai ales vreau sa invat de la fiecare.
Viata este un lung sir de lectii si e fain cand esti alaturi de cei, ce vor sa se perfectioneze, ca doar antreprenorii sunt cei care zi de zi doresc sa fie o varianta mai buna a lor, a personei care erau ieri.

Dragos Belduganu - Omul Sfinteste Locul

Dragos  Belduganu
Scoala de Valori

Rol VSFA: Comunicare

Din experienta am constatat ca adolescenta este un moment foarte important in dezvoltarea individului. Proiecte precum VSFA deschid mintea adolescentilor spre un subiect foarte important intr-un mod interactiv. Antreprenoriatul nu se invata din carti, se invata din experienta, ma bucur ca acest proiect aduce expereinta antreprenorilor in lumea adolescentilor.

Dragos Petrescu

Dragoș Petrescu
Antreprenor, City Grill Restaurants

Rol VSFA: Fundraising si strategie

Antreprenorii au o datorie. Ei trebuie sa i inspire pe cei din jur sa aiba curaj, sa i invete pe tineri sa creada intr un leadership mai bun.Nu in ultimul rand sa creada in ei, in forta pe care o au in a si schimba viata proprie dar si a celor din jur. Atat eu dar si alti antreprenori trebuie sa ne deschidem, sa ne aratam modestia, puterea de munca dar si curajul de a depasi obstacole de tot felul daca ne dorim ca maine generatia de intreprizatori sa fie mai buna. Si cred ca va fi mai buna! 
VSFA il vad ca fiind locul in care antreprenorii, managerii, profesorii si studentii creeaza un microclimat de inspiratie, invatare dar si emotii necesar nasterii succesului.

Anca Rarau72414 1 1

Anca Rarău
SAB/                strategy+advisory+brandocracy

Rol VSFA: Marketing si comunicare

Proiectul VSFA m-a atras, inca de la inceput, prin autenticitatea si entuziasmul pe care le emana. Am simtit, cumva, ca trebuie sa ma implic si am facut-o imediat, cu mare drag. Dincolo de latura educationala aplicata, de informatiile care merg dinspre antreprenori catre tinerii care isi cauta locul si motivatia pe drumul lor, este si o anume legatura invizibila care se creeaza intre generatii, un schimb de informatii si un transfer de energie pozitiva. Vorbim in VSFA despre curaj, despre curiozitate, caderi si reveniri, despre a visa, a lupta si despre cum este in viata reala, in antreprenoriat.

AS PWN

Alina Stanciu
Managing Partner, JustAD

Rol VSFA: Marketing

Antreprenoriatul nu este un drum cu sens unic. In fiecare zi raspundem provocarilor in cel mai bun mod pe care noi il identificam. Cand esti la inceput de drum vrei sa stii ca totul este doar pe un trend ascendent si ca succesul este al tau. Succesul insa, este diferenta dintre oportunitatile pe care le fructifici si esecurile pe care reusesti sa le depasesti, luand din ele lectia ce trebuie invatata. 

Echipa de Consilieri

mihai-toader-pasti

Mihai Toader Pasti
General Manager EFdeN

Rol VSFA: Consilier fundraising

României i-ar prinde tare bine un minset de antreprenor. Noile generații sunt curioase și ambițioase, dar trebuie încurajate să viseze și ghidate în procesul de transformare a ideilor în realitate, iar aici VSFA și partenerii cred că pot face diferența. Avem mare nevoie de o cultură a antreprenoriatului bazată pe valori, de schimbul de experiență între generații și de o abordare interdisciplinară.