fbpx

Franciza Vreau să Fiu Antreprenor & Insights

Vreau să fiu Antreprenor & Insights au misiunea de a sprijini tinerii din România să gândească antreprenorial și inovator

Indiferent că vrei să fii antreprenor, intraprenor sau pur și simplu un cetățean mai bun, #VSFA & Insights contribuie la a-ți arăta cum gândesc antreprenorii. Facem asta creând un cadrul în care să interacționezi cu antreprenori, să le poți pune întrebări și să îți iei informațiile de care tu ai nevoie. Poate chiar găseși un model de om de succes sau un mentor pe care să îl urmezi.

Dincolo de evenimentele stabilite, ne dorim ca tot mai mulți tineri să aibă acces la astfel de evenimente. Din acest motiv avem nevoie de sprijinul tău. Tu poți fi tânărul care aduce inovație la tine în comunitate.

Vrei să afli mai multe?

Am pregătit 2 documente care te vor ajuta să înțelegi mai bine ce înseamnă #VSFA & Insights în comunitatea ta (vezi Manifesto). Dacă vrei să organizezi un eveniment #VSFA & Insights la tine în comunitate, vezi ghidul de organizare și dacă ești convins că vrei să organizezi, completează formularul de mai jos.

challenge

Ești pregătit? #challengeaccepted

Persoana