Calea Dorobanţilor nr.42, et.3, ap.5, sector 1, Bucureşti

0786-489-426 alin.apostu@rbls.ro

Start caravana!

Cu ambele telefoane încarcate, un pahar cu apa și o cană cu ceai, agenda ce mai are câteva pagini și mai multe pixuri lângă mine. Ah și evident laptopul bagat în priză.

Așa îmi încep ziua.

Urmează ediția de toamna la Vreau să fiu Antreprenor.

Deja vorbesc cu ambasadorii din țară de câteva zile legat de calendarul orașelor. Mă ajută să știu când este cel mai potrivit din punctul lor de vedere să venim în orașe. Constanța, Tulcea, Moinești, Călărași, Timișoara, Suceava, Alexandria, Baia Mare, Caransebeș, Focșani, Pitești, Alba, Cluj sunt doar câteva dintre orașele unde vom poposi pentru a discuta despre antreprenoriat. Pentru că ne place și știm să o facem bine.

Bine, bine, dar de ce mai e nevoie de încă un eveniment poate te întrebi. Poate se tot organizeaza diferite evenimente la tine în oraș.

Pentru că nu vorbim despre același tip de eveniment cu care ești poate obișnuit (și Mirela, un fost participant la Vreau să fiu Antreprenor, poate confirma. Și ea avea aceeași părere ca și tine). Și pentru că am observat că este nevoie de o discuție despre antreprenoriat pe bune.

Deși simt nevoia să explic ce înseamnă antreprenoriat pe bune voi reține acest gând și voi reveni cu el într-un articol viitor. Avem timpul limitat și respect acest lucru 🙂

 

Acum 3 zile vorbeam cu un fost participant la Vreau să fiu Antreprenor, de acum 2 ani, Andra Maftei care a participat la eveniment cu o idee de business. Am păstrat contactul dupa eveniment, am invitat-o la Summitul Romanian Business Leaders, am sprijinit-o cu ceva sfaturi și resurse (știu că te întrebi, da inclusiv financiare) și dupa 2 ani de zile are un magazin și mi-a zis așa.

Cu magazinul merge bine , la inceput a fost putin mai greu pana ne-am format clienții casei, au fost cateva probleme cu spatiul, a trebuit sa schimbam si punctul de lucru. Acum este ok si vrem sa ne extindem! – Andra Maftei, fondator L.A Vitange Chic

Iar în timp, acestea produc rezultate. Poate fi o săptămână, o lună, un an sau o generație. Dar cu siguranță contribuim la a face România o țară mai bună pentru business (P.S. care este și misiunea Romanian Business Leaders).