Calea Dorobanţilor nr.42, et.3, ap.5, sector 1, Bucureşti

0786-489-426 alin.apostu@rbls.ro

“Vreau să am bani!” – poate fi ceva mai mult de atât?

Articolul acesta a fost scris de Cosmin, participant și co-organizator la Vreau să fiu Antreprenor Baia Mare

 

”Vreau să am bani”, ”vreau să nu am un șef”, ”vreau putere”, acestea sunt aspirațiile viitorilor antreprenori?!

Aceasta era cea mai comună gândire a oamenilor despre antreprenoriat, până să ajung la Baia Mare, unde tinerii mi-au arătat ce înseamnă cu adevărat, pentru ei, antreprenoriatul.

”Vreți să fiți antreprenori? Da, vrem să fim antreprenori!”, acesta este mesajul pe care l-am primit cu multă bucurie de la elevii din Baia Mare, demonstrându-mi încă o dată faptul că proiectele de suflet, ca ”Vreau să fiu antreprenor”, ajung la destinație, în sufletele tinerilor, marcându-i totodată.

Am văzut în ochii participanților dorința arzătoare de a deveni mai mult, de a deveni antreprenori, și nu pentru bani, ci pentru a schimba ”ceva”. Da, exact, de a schimba ”ceva”, am zis bine ”bro` ”. Fiecare dintre ei vrea să contribuie la completarea puzzle-ului noii societăți, astfel ei își vor lăsa amprenta printr-un alt fel de antreprenoriat.

Ceea ce se întâmplă în cadrul evenimentelor ”Vreau să fiu antreprenor” este MAGIC, nu exagerez, deoarece visele devin realitate. Am rămas impresionat când am auzit că tinerii care au participat acum 3-4 ani la acest eveniment sunt antreprenori, ba chiar de succes.

A fi antreprenor de succes este greu, dar nu imposibil, este vorba despre vocație, dăruire, ambiție și perseverență, toate acestea le-am văzut în cadrul evenimentului de la Baia Mare. Am mai văzut speranță, speranța că mâine va fi mai bine, că tinerii vor duce antreprenoriatul la alt nivel.