Calea Dorobanţilor nr.42, et.3, ap.5, sector 1, Bucureşti

0786-489-426 alin.apostu@rbls.ro

Vreau să fiu Antreprenor la Moinești

Articol scris de Măriuca, ambasadorul local Vreau să fiu Antreprenor

 

Caravana ”Vreau sa fiu antreprenor” a sosit și la Moinești pe data de 17 octombrie 2017 având alaturi pe Sebastian Hrib (fondator KULT Hub) și Doina Cepalis (Președintele Te-Rox Prod).

 

A fost o sală dinamică,  plină cu peste 200 de elevi entuziaști, mulți cu idei inovative vizavi de business-urile pe care vor să și le dezvolte dar și foarte curioși. Asta a ajutat mult ca energia și întrebările lor să construiască un eveniment plin de informații noi și inspirație 🙂

 

M-am bucurat tare mult să pot organiza acest eveniment pentru comunitatea din Moinești. Au fost două ore investite inteligent pentru ceilalți și mult mai multe din partea mea pentru a pregăti eveniment. A fost un exercițiu de a-mi dezvolta spiritul anteprenorial iar pentru ceilalți, două ore încredere că pot fi antreprenori, energie și un entuzaiasm desăvârșit.

 

Am observat în ochii tinerilor dorința de a deveni antrepenori prin întrebările pe care i le-au adresat lui Sebastian: întrebări depre cum a început totul, ce l-a motivat să facă asta, cum a făcut fața eșecurilor și care sunt planurile de viitor.

 

A fi antreprenor nu este greu , este vorba despre dorință , curaj , dăruire, ceea ce am văzut personal în cadrul evenimentului de la Moinești. Am mai observat si ambiția tinerilor de a-și dezvolta spiritul antreprenorial și de a face ceva în acest sens.

Pentru mine, ce m-a impresionat în mod special, au fost vorbele rostite de Sebastian: ”Cu pași mărunți, bătalii mici caștigate”.