Calea Dorobanţilor nr.42, et.3, ap.5, sector 1, Bucureşti

0786-489-426 alin.apostu@rbls.ro

Despre

Tu ce știi despre Romanian Business Leaders? Dar Vreau să fiu Antreprenor?

Romanian Business Leaders (RBL) este o organizație apolitică, neguvernamentală și non-profit, înființată în iulie 2011. Obiectivul său este să dezvolte o platformă de acțiune și implicare socială pentru lideri din business din mediul privat. Scopul RBL este să facă România o țară mai bună pentru business și pentru toți românii. Comunitatea Romanian Business Leaders numără peste 350 de antreprenori și intraprenori din România.

Dacă vrei să afli mai multe despre Romanian Business Leaders accesează Despre RBL.

Vreau să fiu Antreprenor (VSFA) este caravana națională de antreprenoriat, un proiect creat de către antreprenorii de azi pentru antreprenorii de mâine ai României. Proiectul a fost generat la a doua ediție a Romanian Business Leaders Summit (7-8 februarie 2013) de către liderii de business din România pentru a promova și încuraja antreprenoriatul în rândul tinerilor.

Dacă vrei să afli mai multe despre Vreau să fiu Antreprenor acceseaza Despre VSFA.

Acest proiect se desfășoară începând cu 2013 iar reușita acestuia se datorează unei echipe de antreprenori care dedică voluntar din timpul lor pentru a încuraja și sprijini următoarea generație de antreprenori a României.