fbpx

Insights Sursa de inovație în compania ta

Prin Insights creăm contextul pentru companiile din România să interacționeze cu tineri care vin cu soluții la probleme reale de business

Tineri creativi și antreprenoriali selectați la nivel național vin să rezolve provocarea ta de business într-un bootcamp de inovație creat pentru compania ta
Construim bootcampuri și evenimente în care tinerii vin cu idei, perspective și soluții la provocarea companiei.

Focus group

Un focus group în care tinerii răspund la întrebările și curiozitățile organizației tale (ex: legat de ce își doresc tinerii ca viitori clienți sau angajați, ce îi motivează sau ce îi demotivează etc.)

Bootcamp Insights

Programul de bază al Insights este un bootcamp de 3 zile în care 15 tineri antreprenoriali și inovativi selectați la nivel național trec printr-un proces de inovație și vin cu soluții prototipate și testate pentru provocarea ta.

Ideație

Un program de o zi în care tinerii vin cu idei la provocarea de business cu care organizația se confruntă.

Ce obții?

În funcție de programul pe care îl alegi, beneficiezi de:
Acces la resurse și idei noi

Acces la resurse și idei noi

15 tineri creativi și antreprenoriali selectați special pentru provocarea ta, peste 200 de idei, 5 soluții prototipate & testate care rezolva provocarea ta și potențialul de a colabora cu acești tineri în implementare alături de tine și angajații tăi.
Un audit al business-ului

Un audit al business-ului

Tinerii discută cu ownerii, angajații și clienții pentru a înțelege mai bine provocarea pe care o au de rezolvat. În acest proces ei produc și o perspectivă externă de cum arată business-ul prin prisma interacțiunii lor cu diferiti stakeholderi & observare directă.
Pespective și impuls inovativ

Pespective și impuls inovativ

Lucrul împreună cu acești tineri te ajută să vezi perspectiva viitorilor clienți și/sau angajați, te ajută pe tine să îți vezi business-ul dintr-o alta perspectivă și totodată prin implicarea angajaților proprii în proces dai startul unui impuls inovativ în organizație.

Ce spun antreprenorii despre Insights?

Dan Berteanu - VP Education Bittnet Group

Felix Pătrășcanu - Managing Partner Fan Courier

Daniel Mischie - CEO City Grill Group

Dragoș Anastasiu - Owner Eurolines Group

De ce să lucrezi cu noi? Pe lângă experiența și companiile cu care am lucrat, ce ne recomandă:

Programul Insights beneficiază totodată și de câteva avantaje precum:

  • a fost declarat “Top 10 programe globale pentru dezvoltare de ecosistem de inovație” de către ITU – Agenția Națiunilor Unite pentru Informații și Telecomunicații.
  • Organizăm aceste bootcampuri sub egida Romanian Business Leaders – o fundație al cărei scop este să facă România o țară mai bună pentru business și care reunește peste 200 de antreprenori și executivi de top la nivel de România.
  • Poți sponsoriza un astfel de eveniment beneficiind de un avantaj fiscal deductibil din impozitul de profit. Astfel transformi parte din impozitul datorat într-o investiție în business-ul tău.
  • Beneficiezi de acces la o rețea națională de tineri creativi și antreprenoriali pe care am format-o în cei 6 ani de existență al proiectului Vreau să fiu Antreprenor.
  • aduci în compania ta procesul de design thinking ce a fost dezvoltat de către IDEO (una dintre cele mai importante companii de inovație) alături Stanford University și care este folosit de către unele dintre cele mai importante companii din lume: Apple, Google,  IBM, SAP, Philips, Lego și multe altele.

Studii de caz