Insights PulseZ 2022

Barometru recurent și reprezentativ în rândul Gen Z (16-24 ani) prin care surprindem: starea, comportamentul în online, comportamentul de consum, nevoile, preferințele ocupaționale, interesul pentru antreprenoriat, sustenabilitate, motivațiile în viața personală și cea profesională.

UN PRODUS

POWERED BY

Vrei să:

Conectează-te cu membrii comunității!

Vrei să îi înțelegi mai bine pe tinerii din generația Z?

Ai un business iar tinerii se află printre clienții tăi actuali sau potențiali? Lucrezi cu tineri și îți dorești să vezi care sunt lucrurile care îi motivează în viață sau la job?

La toate acestea și nu numai găsești răspunsurile în studiul Insights PulseZ. De aici poți descărca versiunea gratuită a raportului pentru a afla mai multe informații cu privire la GenZ.

Conectăm generația Z la mediul business

Scopul nostru prin raportul Insights PulseZ este acela de a sprijini organizațiile să se dezvolte prin acces la date și informații care le pot ajuta să ia decizii operaționale și de business. Generația Z reprezintă peste 3 milioane de tineri ce au un impact profund atât în consum cât și în piața forței de muncă.

Din acest motiv avem nevoie să îi înțelegem și să ne pregătim organizațiile pentru valul de schimbare ce va urma.

Ești interesat să primești acces la raportul complet ce conține:

Studiul Insights PulseZ 2022 a fost realizat cu sprijinul partenerilor de cercetare IZI data și susținerea partenerilor: Banca Transilvania, CAT Music, Chilli Ideas, Aegon, KRUK Romania, Bursa de Valori București, BDO. Parteneri media: AGERPRES, Curs de Guvernare, IQads, Revista Cariere, Adservio, New Money, Economistul, România Durabilă, Club Economic, România Pozitivă, Sparknews. Parteneri pe partea de comunicare este First PR Agency, iar pentru monitorizarea presei: Klarmedia.