fbpx
banner facebook 2

Cel mai mare eveniment de business adresat Generației Z

Tinerii în Arenă este evenimentul care aduce împreună energia antreprenorială a tinerilor din România.

Pe lângă ideile de business care sunt identificate și promovate, tineri din toata țara iau contact cu partea mai puțin văzută a antreprenoriatului și primesc sfaturi cu privire la pașii pe care trebuie să îi facă în a-și transforma ideea într-un business. Aducem la suprafață ideile antreprenorilor tineri din GenZ care au acces la mentori care să îi ajute să își dezvolte ideile de business și să devină “investibili”.

Ai între 16 și 24 de ani? Ai o idee de afacere? Aplică în program

Am lansat mult așteptatele înscrieri pentru ideile ce vor fi prezentate la Tinerii în Arenă.

Până pe data de 19 septembrie îți poți înscrie ideea de afacere pe formatul prezentat mai jos. O aplicație completa cuprinde o prezentare a ideii de afacere și un video. Dintre ideile trimise vom selecta 15 care vor intra într-un program de mentorat de aproximativ 2 luni. Din cele 15 idei vom selecta 7 care vor avea ocazia să prezinte în fața antreprenorilor&investitorilor de la Tinerii în Arenă și a audienței din toată țara.
Ideile vor fi selectate pe baza conținutului din prezentare și a videoului.

Aplicanții eligibili sunt tinerii între 16 și 24 de ani.

Linkul de unde poți descărca structura de prezentare este aici: https://bit.ly/TemplateTiAppt (format Powerpoint) sau https://bit.ly/TemplateTiApdf  (format pdf)

Aici ai acces la un video de la Cristian Onețiu prin care îți explică ce ai de făcut în completarea prezentării și a videoului:

 

Eveniment realizat cu sprijinul Banca Transilvania.
Parteneri susținători: Eventmix și Business Mentors.
Parteneri: Chilli Ideas, Atra Doftana, Sergiu Biriș.
Parteneri media: AGERPRES, Curs de Guvernare, IQads, Revista Cariere, Adservio, Economistul, România Pozitivă, Sparknews.