Tinerii în Arenă (TiA) este cel mai mare eveniment de business din România adresat Generației Z.

UN PRODUS

POWERED BY

Prin TiA popularizăm și ajutăm tinerii din România interesați de antreprenoriat, care au motivație și acționează pentru a crea planuri de business și de a le da viață încă din perioada de liceu și facultate. 

 

Cum facem asta? 

 

Punându-i în contact cu oameni-cheie din mediul antreprenorial românesc. Aceste conexiuni sunt menite să ghideze și finanțeze proiecte tinerilor cu motivație și idei coerente care s-ar putea converti, cu sprijinul și cadrul corect de dezvoltare, în următorii unicorni ai României.

Despre format

Formatul evenimentului este simplu: în fiecare an, în cadrul Summit-ului RBL, 5 echipe de tineri antreprenori ajung în finală și prezintă în fața juriului, pentru a-i convinge să le devină mentori. Anterior, echipele se pregătesc timp de 6 luni și trec printr-un amplu proces de selecție.

Mai multe despre Tinerii în Arenă

Ce se intampla in cadrul evenimentului?

Tinerii în Arenă creează un context în sprijinul tinerilor între 16-26 ani pentru:

A facilita accesul la informații legate de antreprenoriat. Punem în evidență latura nevăzută a antreprenorialului și arătăm realitatea antreprenorială care dincolo de succes înseamnă multă muncă, riscuri, perseverență, eșec, sacrificii și timp investit;

A sprijini tineri cu potențial care au nevoie de ghidaj pentru a-și transforma energia și ideile lor în realitate.

Prin urmare, acest eveniment creează un mediu prin care ne punem atenția pe tinerii care dau dovadă de un nivel mare de motivație și dorință de a porni în lumea antreprenoriatului.

Care sunt beneficiile participanților?

Tinerii în Arenă creează un context în sprijinul tinerilor între 16-24 ani pentru:

Informație concentrată de business

Motivație: îți dăm un boost de motivație să te apuci să lucrezi la ideea ta de business

Inspirație: te lași inspirat de alți tineri asemenea ție care acționează spre a deveni antreprenori

Mentorat: primești răspuns la întrebările tale direct de la un antreprenor

Idei de business: vezi 5 tineri care vin să își prezinte ideea de business în fața antreprenorilor

Network: te conectezi cu alți tineri asemenea ție pentru a vă sprijini reciproc

Ce ne propunem?

Prin Tinerii în Arenă coagulăm energia și dorința antreprenorială a tinerilor din România (1 din 2 tineri la nivel național își doresc să fie antreprenori sau manageri) într-un eveniment unde celebrăm spiritul antreprenorial și oferim inspirație, motivație și informație. 

 

Facem asta aducând în prim plan antreprenori de succes care pot fi modele pentru tânăra generație și care se implică prin mentorat în businessurile tinerilor din România.

 

Tinerii identificați și sprijiniți prin program ne dorim să fie role models (repere) pentru alți tineri din generația lor care capătă încredere că se poate și dau viață planurilor și pasiunilor lor, prin realizarea unor planuri de afaceri și caută activ să își îmbunătățească abilitățile antreprenoriale. Aceștia antrenează la rândul lor mai mulți tineri care demonstrează că se poate și devin inspiraționali transformând dorința antreprenorială în acțiune și inițiative civice, intraprenoriale și antreprenoriale.

TESTIMONIALE

Ce spun participentii TiA:

Participa și tu la Tinerii în Arenă 2023

Proiectul Tinerii în Arenă este realizat cu sprijinul:

logo edus
WhatsApp Image 2023-05-04 at 09.41.34