7 motive pentru care “Tinerii în Arenă” înseamnă un start perfect în antreprenoriat

Cum am demonstrat și în edițiile trecute, programul Tinerii în Arenă este mai mult decât un proiect care scoate în față viitorii mari antreprenori din țara noastră!

Ne dorim ca tinerii sprijiniți prin program să fie role models (repere) pentru alți tineri din generația lor. Aceștia sunt exemplul clar că orice este posibil, că planurile și pasiunile tale antreprenoriale pot prinde viață.

Cu toate acestea, poate mulți dintre voi vă întrebați: ce înseamnă de fapt Tinerii în Arenă? Cum poate însemna un program de mentorat startul perfect în cariera ta antreprenorială?

Ei bine, mai jos am evidențiat 7 dintre motivele pentru care Tinerii în Arenă poate însemna rampa de lansare pentru mulți dintre voi:

 1. Ai parte de întâlniri săptămânale cu mentorii 

Ai ocazia să participi într-un program de mentorat unde te vei întâlni cu antreprenori experimentați, care îți vor fi mentori și te vor ghida.

Prin sfaturile, feedback-ul și ajutorul din partea lor, planul tău de afaceri va prinde contur și vei înțelege ce trebuie să faci ca să convingi un investitor. Lucrând alături de ei, vei înțelege în amănunt ce înseamnă managementul unei firme și cum aceasta se dezvoltă pas cu pas. 

 2. Networking, mult networking 

Un element esențial în lumea de business este networking-ul.  Să te conectezi cu alți tineri cu viziune comună și ambiție puternică, dar și să interacționezi cu oameni de afaceri experimentați reprezintă cheia către succes.

În cadrul evenimentului “Tinerii în Arenă”, antreprenorii la început de drum se sprijină reciproc, ideile se conectează între ele și motivația de a fi un tânăr de succes ia naștere în fiecare dintre participanți.

 3. Workshop-ul “Lean Canvas”

Înveți să lucrezi cât mai structurat și eficient prin diverse instrumente care vor fi explicate în workshopuri.

Prin workshop-ul dedicat Lean Canvas, ne propunem să te introducem în mindset-ul lean prin care poți dezvolta o schiță a planului tău de business foarte rapid.

Oferă o diagramă vizuală cu elemente care descriu propunerea de valoare a unei firme, a produselor, infrastructura, clienții și finanțele, ajutând companiile să își alinieze activitățile și să își înțeleagă mai bine clienții. 

 4. Workshop-ul “Jobs to be done”

Tot din seria workshop-urilor create special pentru tine, “Jobs to be done” este o teorie a acțiunii consumatorului.

Îți explicăm motivul pentru care un client “angajează” produsul sau serviciul tău și înțelegi factorii determinanți în luarea deciziei de cumpărare.

Prin prezența ta la acest workshop, toate aceste informații îți vor fi mult mai clare și te vei putea folosi de ele pentru a ajunge la un produs sau serviciu cât mai apropiat de nevoile clienților. 

 5. Workshop-ul “Customer empathy map”

Sună complicat? Îl facem noi mai ușor de înțeles!

Customer empathy map este un instrument de colaborare pe care echipele îl pot folosi pentru a obține o perspectivă mai profundă asupra clienților lor. Harta empatiei a fost creată inițial de Dave Gray și a câștigat multă popularitate în cadrul comunității agile. 

 6. Vei fi inspirat și motivat

Alături de oameni cu experiență care îți vor fi colegi și mentori, devii din ce în ce mai dornic să-ți pui ideile în practică și începi să conturezi pe un plan concret succesul afacerii tale. În urma contactului cu Tinerii în Arenă, cu siguranță gradul tău de motivație o să fie la un nivel ridicat și vei avea mai multă inspirație. 

 7. Te vei conecta cu antreprenori de top 

De ce se înscriu tinerii la acest program? Evident, pentru conexiuni.

Este contextul ideal în care poți lua parte la cele mai concentrate sesiuni de mentorat, brainstorming, feedback și multe altele. Pe lângă toate cele de mai sus, vei avea ocazia să îți prezinți ideea de business în fața a 7 antreprenori de succes, unii dintre cei mai cunoscuți investitori din România.

Aceste conexiuni sunt menite să ghideze și poate chiar să finanțeze proiectele tinerilor cu motivație și idei fezabile care s-ar putea converti, cu sprijinul și cadrul corect de dezvoltare, în următorii unicorni ai României. 

Acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care ar trebui să participi la cel mai mare eveniment de antreprenoriat adresat tinerilor Generației Z.

Pentru restul listei de beneficii de care te poți bucura, înscrie-te la Tinerii în Arenă!

Nu mai sta pe gânduri și ia-ți boost-ul de motivație să te apuci să lucrezi la ideea ta de business.

Link-ul de înscriere este aici: www.bit.ly/FormularTiA3  

Citește mai multe pe pagina www.vsfa.ro despre procesul de aplicare.

Share this post

Lorem ipsum dolor sit

Lorem ipsum dolor sit amet, ad minim hendrerit molestie illum dolore minim hendrerit in minim hendrerit

Subscribe to learn the latest updates and info.

Latest news