fbpx
1

 

Tinerii în Arenă (TiA) este cel mai mare eveniment de business din România adresat Generației Z.

 

Prin TiA popularizăm și ajutăm tinerii din România interesați de antreprenoriat, care au motivație și acționează pentru a crea planuri de business și de a le da viață încă din perioada de liceu și facultate. Cum? Punându-i în contact cu oameni-cheie din mediul antreprenorial românesc. Aceste conexiuni sunt menite să ghideze și finanțeze proiecte tinerilor cu motivație și idei coerente care s-ar putea converti, cu sprijinul și cadrul corect de dezvoltare, în următorii unicorni ai României.

 

Despre format

Formatul evenimentului este acela de a oferi expunere unor antreprenori la început de drum către antreprenori cu experiență și totodată sunt invitați antreprenori de top pentru a împărtăși din secretele succesului lor în niște pastile informaționale concrete și acționabile.

 

Participa și tu la Tinerii în Arenă 2022

 

Mai multe despre Tinerii în Arenă:

 

 1. Ce se întâmplă în cadrul evenimentului?

Tinerii în Arenă creează un context în sprijinul tinerilor între 16-24 ani pentru:

 • a facilita accesul la informații legate de antreprenoriat. Punem în evidență latura nevăzută a antreprenorialului și arătăm realitatea antreprenorială care dincolo de succes înseamnă multă muncă, riscuri, perseverență, eșec, sacrificii și timp investit;
 • a sprijini tineri cu potențial care au nevoie de ghidaj pentru a-și transforma energia și ideile lor în realitate.

Prin urmare, acest eveniment creează un mediu prin care ne punem atenția pe tinerii care dau dovadă de un nivel mare de motivație și dorință de a porni în lumea antreprenoriatului.

 

 1. Care sunt beneficiile participanților?

Tinerii în Arenă creează un cadru pentru:

 • informație concentrată de business
 • idei de business: vezi 5 tineri care vin să își prezinte ideea de business în fața antreprenorilor
 • inspirație: te lași inspirat de alți tineri asemenea ție care acționează spre a deveni antreprenori
 • motivație: îți dăm un boost de motivație să te apuci să lucrezi la ideea ta de business
 • network: te conectezi cu alți tineri asemenea ție pentru a vă sprijini reciproc
 • mentorat: primești răspuns la întrebările tale direct de la un antreprenor

Bonus: poți intra în camere private de networking după eveniment pentru a discuta cu un antreprenor despre business și despre ideea ta

 

 1. Ce ne propunem?

Prin Tinerii în Arenă coagulăm energia și dorința antreprenorială a tinerilor din România (1 din 2 tineri la nivel național își doresc să fie antreprenori sau manageri) într-un eveniment unde celebrăm spiritul antreprenorial și oferim inspirație, motivație și informație. Facem asta aducând în prim plan antreprenori de succes care pot fi modele pentru tânăra generație și care se implică prin mentorat în businessurile tinerilor din România.

Tinerii identificați și sprijiniți prin program ne dorim să fie role models (repere) pentru alți tineri din generația lor care capătă încredere că se poate și dau viață planurilor și pasiunilor lor, prin realizarea unor planuri de afaceri și caută activ să își îmbunătățească abilitățile antreprenoriale. Aceștia antrenează la rândul lor mai mulți tineri care demonstrează că se poate și devin inspiraționali transformând dorința antreprenorială în acțiune și inițiative civice, intraprenoriale și antreprenoriale.

Participa și tu la Tinerii în Arenă 2022

 

 

Proiectul Tinerii în Arenă este realizat cu sprijinul: